Home

Double volumn glass box protected by adjustable fins created a playful dialog with the city of Minburi. The building can dim the amount of light that shine into space simply by lotation of the adjustable fins. Inside high volumn inserted with slae office box along with gathering space.

Ads Frame

Ads Frame

inbetween space

inbetween space

interior

Sale gallery at night

Double volumn

Double volumn

Stair case

Stair case

Box within Box

Box within Box

Box within Box

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s