Home

BROWN sale gallery is located on Soi Ratchada 32, a neighborhood street.  The program is for displaying mock-up rooms of BROWN condominium.   Elongated wedge profile is introduced and extended entire site to occupy spaces for lobby and mock-up rooms.  Since the long side of building is facing west, vertical outer skin is introduced to protect evening sunlight and to cast shadow of the façade pattern into interior space of gallery.  The pattern of outer skin is composed randomly by three different sizes of standard cement boards, in order to achieve modern barn appearance for living space.

Interrupting the Linear shape by inserting the orange transparency box, at the same time, this tinted glass box also creates light tunnel in the transition between lobby zone and mock-up room zone.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s